Bijzondere Bedrijfsuitjes en Workshops

De Historische Keuken geeft kooklessen op vrijwel iedere locatie die u kunt bedenken… er zijn natuurlijk wel enkele basis-eisen, maar eigenlijk kan de kookles vrijwel overal gegeven worden!
De Historische kooklessen hebben bijvoorbeeld als thema de historie van de de locatie, de leeftijd, of de historische achtergrond van uw bedrijf…

Basisbenodigdheden voor de kookles:

  • een redelijk grote ruimte met tafels en stoelen
  • een keukentje binnen handbereik, met water en afvoer
  • een koelkast(je) in het keukentje met ruimte

De kooklessen kunnen geregeld worden als teamuitje, maar ook als teambuilding.
Het algemene programma is als volgt:

  • De deelnemers komen aan op de locatie
  • iedereen krijgt een drankje
  • de eerste uitleg over het historische koken en de recepten
  • men kiest per groepje een recept en gaat aan de slag
  • er is één keer pauze
  • de gereedgekomen gerechten worden op een buffet geserveerd (door Claudia voorbereid)
  • zodra iedereen klaar is gaan we gezamenlijk het buffet gebruiken en eten aan een gedekte tafel
  • totale tijdsduur: ca 3,5 uur

De Historische Keuken zorgt voor alle kookgerei, gasstelletjes, een oventje indien nodig en voor de ingrediënten. Het is wel prettig als op de locatie vuilnisbakken te gebruiken zijn.
Aan de voorbereiding van de kookles wordt veel tijd besteed.

Thema’s voor een kookles kunnen zijn:

  • Historisch diner
  • Historische borrel
  • Historische High Tea

Minimaal aantal personen: vanaf 10 personen.

Reacties zijn gesloten.